--4-- VANZARE Constructii Case din lemn



luni, 06 Mai 2024 · 16:18            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
MRT CONSTRUCT

Categorii
 CONSTRUCTII (8)


Magazin » CONSTRUCTII » CONSTRUCTII CASE LEMN

   Constructii Case din lemn

Contactati


DISPONIBIL IN
ROMANIA -
Descriere
Case din lemn
  
  Casele din lemn reprezinta cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc un camin natural, economic si ecologic. Lemnul este un material usor care poate fi prelucrat multilateral, nu are emisii, este sanatos si economic.
   Case din lemn: avantaje
  
  Construirea de case din lemnare ca avantaje:
  
   durabilitate ridicata,
   izolare termica (lemnul este unul dintre cele mai bune izolatoare),
   durata de constructie foarte scazuta si nu este influentata de anotimpuri,
   economic,
   elasticitatea lemnului confera caselor rezistenta la cutremur,
   ecologic,
   sanatos.
  
   Case din lemn: locuintele viitorului
  
  Casele din lemn reprezinta solutia de a evada din orasele de beton si de a trai intr-un mod sanatos, in mijlocul naturii. Constructiile din lemnsunt o investitie imobiliara, intrucat tehnologiile din zilele noastre asociate cu peculiaritatea lemnului permit structurilor sa dureze timp de secole, fara a avea vreo problema in ceea ce priveste timpul sau intemperiile, tratamentul continuu, care adesea serveste in mod exclusiv la inviorarea culorii lemnului, trebuie repetat la fiecare trei sau patru ani.
   Case din lemn: intretinere
  
  Intretinerea externa a caselor de lemnvariaza in functie de clima in care se afla si in zonele optime se poate lungi in timp, in zonele insa neprielnice va trebui sa fie mult mai repetata. Trebuie tinut cont oricum de faptul ca lemnul este singurul material care cu trecerea timpului isi imbunatateste calitatile, in timp ce alte materiale se degradeaza si au nevoie de interventii de intretinere mai dese. La nivel global, in ultimele decenii, caramida si betonul au inceput sa piarda teren in fata caselor din lemn masiv si mai ales a caselor construite din panouri cu structuri de lemn. Locuintele sunt realizate din panouri prefabricate, in fabrici specializate in producerea de case prefabricate cu structuri de lemn. Termoizolate cu termosisteme de fatada, cu folii anticondens, ignifugate si tratate contra daunatorilor, casele din lemn sunt in topul mondial al caselor ecologice.

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Sectiuni
Constructii Civile


Distribuie


CONTACT CRACIUN INVESTMENTS S.R.L.
 arata tel
     arata mobil
ABONARE     MOBIL

powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X